Image Image Image Image Image Image Image Image Image

KMS Advisering

Klanten en partners

KMS Advisering is opgericht in 2007 door Kirsten Slegh. Vanuit mijn functie als re-integratiespecialist ben ik ingestroomd in het vak van HRM manager. Om mijn visie en kennis & kunde een toegevoegde waarde te laten zijn voor meerdere bedrijven, heb ik in 2007 de stap gemaakt naar zelfstandig ondernemer.

Als interim HR adviseur alsmede docent voor de opleiding Personeel & Arbeid heb ik mijn profiel en specialisme verder kunnen uitbreiden. De ervaring van de afgelopen jaren hebben er voor gezorgd dat KMS Advisering een deskundig adviesbureau is op het gebied van HR, verzuim en coaching.

linkedin

Klanten van KMS Advisering

Wij werken onder andere voor de volgende bedrijven

  • Altra
  • Avery Dennison
  • Tate & Lyle
  • OBA
  • Cargill
  • Rentree
  • CBG Connect
  • De Werkprofessionals
Christine Woortman – Rentree reïntegratie
rentreewerkt-reintegratie
“KMS Advisering is onze deskundige externe partner op het gebied van HRM beleid en uitvoering. Wij maken gebruik van de diensten van Kirsten Slegh voor onze gehele organisatie; een deskundige gesprekspartner op alle onderdelen van HRM, van ondersteuning van het management op beleidsniveau, het opstellen van functie profielen, uitvoeren van MTO als het voeren van gesprekken met medewerkers op operationeel niveau. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.”
Antoinette Smith – Altra onderwijs en jeugdhulp
altra
“Met KMS heb ik de afgelopen jaren heel goede ervaring opgedaan. Met name de inzet bij gecompliceerde verzuimsituaties, veelal in combinatie met vertrek bij Altra als gevolg van reorganisatie. Dat vraagt van een bedrijfsarts een andere aanpak zonder de betrokkenheid van de werknemer en werkgever uit het oog te verliezen. KMS heeft ons hierbij zeer goede advisering en ondersteuning geleverd. Het contact verloopt snel, plezierig en zakelijk. Ook in de individuele contacten met de betreffende werknemers zijn zij, rondom begeleiding bij bv. UWV aangelegenheden zeer betrokken waarbij sprake is van een goede balans om de persoon in eigen kracht te zetten en zorgen weg te nemen.”
Anouk de Boois – Hemony advocaten
hemony-advocaten
“Doorverwijzen vanuit, en samenwerken met, betrouwbare en deskundige mensen binnen een eigen netwerk is de beste en meest veilige manier om gewenste resultaten te behalen. Mijn samenwerking met KMS verloopt daardoor niet alleen efficiënt en deskundig maar ervaar ik ook nog eens als bijzonder prettig omdat er een collegiale en vertrouwde verstandhouding is ontstaan.”

Partners van KMS Advisering

Wij werken nauw samen met onderstaande bedrijven

Patricia Heerkens – Oudstanding Loopbaan BV
Outstanding Loopbaan
“De samenwerking met KMS is informeel professioneel. Kirsten heeft veel kennis om complexe dossiers rondom verzuim vlot te trekken en voor werkgevers en medewerkers tot een goed einde te brengen.

Vanuit Oudstanding ondersteunen wij met onze re-integratietrajecten, waarbij continue contact is over de voortgang en KMS ook verbinding zoekt met andere stakeholders.

Haar oplossingen zijn praktisch, maar biedt werkgevers ook advies hoe zij hun verzuimpreventie goed kunnen verankeren in HR-beleid. Daar zit de winst voor organisaties!”

 

Caroline Boersen – Boersen HR-advies & Verzuimmanagement
boersen_logo

“1 + 1 = 3 is feitelijk waar je het over hebt als ik kijk naar de samenwerking tussen mijn bedrijf en dat van Kirsten. Wij hebben raakvlakken in kennis en kunde hebben en toch ook elk ons eigen specialisme en werkervaring. De opdrachtgevers kunnen hierdoor volledig op ons bouwen.”
Paul Jeurissen – Incentivo
Incentivo
“Incentivo is een onafhankelijk specialist op het gebied van dreigend, langdurig en complexarbeidsverzuim. Daarnaast zijn wij specialist in bezwaar- en beroepsprocedures op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wij kiezen voor een klantvriendelijke en hoge kwalitatieve dienstverlening. Dit is de reden waarom Incentivo ook samenwerkt met KMS advisering.”
Eline Bisselink- van Stijgeren – Moedig!
Moedig
“Moedig! kent twee takken van sport: enerzijds consultancy op het gebied van verzuim/ casemanagement, en anderzijds integratieve coaching en therapie. Moedig! wil de drempel verlagen voor een ieder die iets te veranderen heeft in zijn of haar leven. De samenwerking met Kirsten is hierin een fantastisch voorbeeld. Kirsten kan, op haar eigen persoonlijke wijze snel inschatten welke hulp iemand nodig heeft opdat werknemer (en daardoor werkgever) zich snel weer beter gaat voelen. Kirsten is een doelgerichte doorpakker, waardoor er in onze samenwerking mooie resultaten geboekt zijn. Moedig! is er trots op een provider van KMS Advisering te mogen zijn.”
Helga van der Hart – Training & Coaching
Helga van der Hart
“Vanuit mijn bedrijf werk ik graag samen met KMS en Kirsten Slegh. Kirsten is voor mij een betrouwbaar, gedreven, positief en energiek persoon en ze doet wat ze zegt. Vanuit deze vertrouwensband en korte lijnen, werken we graag aan een optimale dienstverlening richting onze klanten. Vanuit mijn vak, train en coach ik mensen op verschillende vlakken, hierbij richt ik me veelal graag op de kwaliteiten en het ontwikkelpotentieel van mensen, daar zit voor mij de grootste kracht en energie.”
Cue – House of Coherence
Cue House of Coherence biedt een integraal concept voor de aanpak van ontwikkelingsvraagstukken. Werken met Coherence leidt tot effectieve samenhang en duurzame waardecreatie.